رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان از فوت هفت نفر در استان به دلیل ابتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، رشید حیدریمقدم ظهر امروز در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه شهرهای رزن، همدان، بهار و اسدآباد نارنجی و بقیه شهرهای استان زرد کرونایی هستند اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته در استان تعداد ۳۴۴ نفر بیمار سرپایی کرونایی و ۶۶ نفر نیز بستری داشتیم.
وی از فوت هفت نفر در استان به دلیل ابتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ هزار دز واکسن در استان موجود است و مردم میتوانند به مراکز واکسیناسیون رجوع کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان تأکید کرد: از ۱۱۷ هزار دانش آموزی که در استان وجود دارد، ۶۰ هزار نفر دُز اول واکسن را دریافت کردند.
وی با بیان اینکه علوم پزشکی استان آمادگی دارد که کل دانش آموزان استان را واکسینه کند گفت: تا کنون یک میلیون و ۵۵۰ هزار دُز واکسن در استان همدان تزریق شده است.
منبع خبر «admin» است و پایگاه خبری خبردار نیوز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 670 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری خبردار نیوز مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.