ایسنا/همدان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا از مرگ ۳۹بیمار کرونایی در هفته گذشته خبرداد و گفت: تعداد جان باختگان کرونایی در هفته گذشته در استان همدان ۳۹ نفر بوده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا، دکتر محمد طاهری اظهارکرد : بیشترین تعداد فوتی در چند روز گذشته مربوط به روز پنجشنبه ۱۵ مهر ماه با ۹ مورد بوده است و کمترین فوتی هم در روز چهار شنبه (۱۴ مهر ماه) با دو مورد گزارش شده است .
وی یادآور شد: در چند روز گذشته تا به امروز تعداد مراجعین به اورژانس بیمارستانها که با علائم تنفسی همراه بودند در بخش عادی به هزار و ۱۳۰ نفر و در بخش آیسییو به ۱۲۹ نفر بستری رسیده است .
طاهری افزود:بیشترین تعداد مراجعین به اورژانس بیمارستانها که با علائم تنفسی مشکوک همراه بودند در روز چهارشنبه با هزار و ۱۶۹ نفر بوده که در بخش عادی ۱۶۱ نفر و در بخش آیسییو ۱۵ نفر بستری شدند و حال ۴۵ نفر را هم وخیم گزارش دادند.
وی خاطرنشان کرد : تعداد موارد مثبت در بخش بستری و سرپایی در این هفت روز ۲۷۹۳ مورد اعلام شده است و حال ۲۹۲ نفر هم وخیم گزارش شده است.
منبع خبر «admin» است و پایگاه خبری خبردار نیوز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 1275 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری خبردار نیوز مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.