قیمت مرغ در همدان، پایینتر از برخی استانها
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان به قیمت تعیین شده مرغ گرم در استان اشاره کرد و گفت: این مبلغ بر مبنای عوامل تولید بوده و در اکثر مواقع نسبت به برخی از استانهای منطقه غرب و میانگین کشور، پایینتر است. رضا بهراملو در گفتوگو با پایگاه خبری خبردارنیوز، با بیان اینکه همدان در بخش جوجه […]
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان به قیمت تعیین شده مرغ گرم در استان اشاره کرد و گفت: این مبلغ بر مبنای عوامل تولید بوده و در اکثر مواقع نسبت به برخی از استانهای منطقه غرب و میانگین کشور، پایینتر است.
رضا بهراملو در گفتوگو با پایگاه خبری خبردارنیوز، با بیان اینکه همدان در بخش جوجه ریزی طی ماههای اخیر جزو رتبههای برتر کشوری است افزود: مرغ در همدان نسبت به برخی از استانهای کشور قیمت مناسبتری دارد.
وی با بیان اینکه طی سه ماه اخیر تحقق بیش از صددرصدی جوجه ریزی نسبت به تعهد نشان از تولید مازاد مرغ در استان دارد افزود: بیش از سه میلیون قطعه جوجه ریزی در ماه با تعامل سازنده در استان میسر شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان با تاکید بر اینکه حدود روزانه ۵۰ تن بیش از نیاز استان مرغ تولید میشود به نحوی که هیچ نوع کمبودی در بازار وجود ندارد گفت: تولید روزانه در بعضی از روزهای هفته به ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن میرسد و مازاد تولید به خارج از استان ارسال میشود.
بهراملو با اشاره به اینکه قیمت هر کیلو مرغ گرم در بازار بر اساس نوسانات قیمت نهاده و جوجه یک روزه، در استان برای مصرف کننده ۸۵۰ هزار ریال تعیین شده است ادامه داد: هر فروشگاه یا واحد صنفی که به عرضه مرغ با بیش از این میزان اقدام کند، مرتکب تخلف شده و توسط گشت مشترک و بازرسان سازمان برخورد میشود، ضمن آنکه نظارت با جدیت در بازار در دستور کار است.
وی با قدردانی از حمایتهای استاندار و معاونت اقتصادی استانداری برای واردات گوشت به استان، از توزیع روزانه انواع گوشت گرم در استان خبر داد و افزود: روزانه بین ۲ تا سه تن گوشت گرم گوسفندی و گوساله تامین و توزیع میشود به طوری که توزیع گوشت در فروشگاههای زنجیرهای و تعاون روستایی صورت میگیرد.