به گزارش خبرگزاری مهر، سید مجتبی حسینی در نشست انعقاد تفاهمنامه بین دانشگاه علومپزشکی همدان و سازمان جهادکشاورزی استان بیان کرد: سلامتی در صدر همه اولویتهای کشور قرار دارد و اگر بتوانیم سلامت آب و غذای مردم را مدیریت کنیم، بخش مهمی از رسالت خود را به سرانجام رساندهایم.
وی ادامه داد: نظارت بر سطح بازار در عرضه محصولات و مواد غذایی خانوار فارغ از محل ورود محصولات مهم است.
حسینی افزود: مهمتر، این است که فرهنگسازی به سمتی پیش رود که مردم از خرید محصولاتی که سلامتمحور نیستند اجتناب کنند.
وی تصریح کرد: سیب سلامت و نشان اصالت کالا برای شناسایی محصولات سلامتمحور میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
حسینی ادامه داد: مردم بر هر منفعت دیگری در جامعه اولویت دارد که اگر مورد توجه نباشد باید هزینههای گزافی در حوزه درمان متحمل شویم.
وی گفت: سلامت محصولات پیش از تولید باید مورد توجه واقع شود و به این روش میتوانیم بازارسازی کنیم و بهرهوری را در کشور افزایش دهیم.
حسینی در پایان بیان کرد: مضاعف در روند تولید میتواند باعث رونق بازار شود و سیاست استان نیز در همین راستا است،.